Cautare
expertiimobiliari.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

May
2018
Politica de confidentialitate

 

Protejarea siguranţei şi securităţii datelor dvs. personale este importantă pentru
Experti Imobiliari si Asociatii SRL
; prin urmare, activităţile desfăşurate de societatea noastra sunt în conformitate cu legislaţia aplicabilă referitoare la protecţia siguranţei datelor şi la securitatea acestora.
Conform cerinţelor Legii pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si a Regulamentului European existent in acest sens,
Experti Imobiliari si Asociatii SRL
are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Experti Imobiliari si Asociatii SRL
prelucrează datele cu caracter personal ale /clienti/potentiali clienti (nume, prenume, telefon, email, adresa, serie si numar act de identitate/CNP, date privind bunurile detinute, semnatura), prin mijloace mixte, în scop de “promovarea serviciilor operatorului din domeniul imobiliar, prin administrarea site-ului www.expertiimobiliari.ro, prin activitati de marketing direct si furnizarea serviciilor de eliberare a certificatului energetic la vanzarea/cumpararea, inchirierea unui imobil sau finalizarea unei constructii etc.
Este necesar să ne furnizaţi datele dumneavoastra, intrucat acestea sunt indispensabile in vederea realizarii scopurilor de prelucrare sus-mentionate. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra, operatorul nu va va putea pune la dispozitie si nici nu va va putea oferi serviciile sale.
Aveti dreptul sa va opuneti, in mod gratuit si fara nicio justificare, in orice moment, prelucrarii datelor dumneavoastra in scop de promovare a serviciilor. Informaţiile prelucrate sunt destinate utilizării exclusiv de către operator şi sunt dezvaluite numai partenerilor contractuali ai operatorului si autoritatilor publice centrale/locale, potrivit legii.
Conform legii, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc, cu respectarea legii şi să solicitaţi ştergerea acestora, conform legii. Pentru exercitarea drepturilor legale specifice, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, pe adresa operatorului sau la adresa de e-mail
Scopul colectării datelor este: activitati de tranzactii imobiliare realizate de catre agentiile imobiliare: servicii de intermediere pentru cumpararea, vanzarea si inchirierea bunurilor imobiliare, pe baza de onorariu (taxa) sau contract; activitati de consultanta si servicii de evaluare privind cumpararea, vanzarea si inchirierea bunurilor imobiliare, pe baza de onorariu (taxa) sau contract; activitati ale agentilor care incheie precontracte (angajamente scrise), in vederea realizarii unei tranzactii Imobiliare, conform cod CAEN 6831. Va cerem sa ne furnizaţi datele, acestea fiind necesare prelucrarii lor in vederea intermedierii tranzactiilor imobiliare.
Urmatoarele date au caracter personal si sunt solicitate de catre Experti Imobiliari si Asociatii SRL:
nume, prenume, telefon, email, adresa, serie si numar act de identitate/CNP, date privind bunurile detinute, semnatura.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea intermedierii operatiunilor imobiliare de vanzare/cumparare/inchiriere. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului.
Care sunt drepturile dumneavoastra și cum pot fi exercitate?
Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de computer sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. Personale.
Nu procesam date personale ale persoanelor sub 18 ani.
Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau dacă doriți să faceți o plângere, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa
sau la sediul firmei pe Strada Farului nr. 39B Constanta.