Cautare
expertiimobiliari.ro
Scopul nostru este de a oferi casa potrivita, clientului potrivit.

Aici Experti Imobiliari - Ne-ati cautat, ne-ati gasit, ati castigat!

Desi initial compania Experti Imobiliari a desfasurat preponderent o activitate de intermediere specifica unei agentii imobiliare, putem spune ca astazi o mare parte din activitatea noastra se concentreza pe dezvoltarea de proiecte imobiliare de talie tot mai mare, finantate din resurse proprii.

Agentia noastra se distinge prin calitatea serviciilor de consultanta imobiliara si juridica oferite si prin baza de date informatizata foarte vasta de care dispune.

Agentia noastra intermediaza inchirieri si vanzari-cumparari de apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale si ofera servicii profesionale de consultanta imobiliara si juridica. Firma noastra dispune de o baza de date cuprinzatoare actualizata zilnic. Consilierii nostri gasesc solutii ideale in functie de nevoile si de bugetul clientilor.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, perfectarea tranzactiei in forma autentica se finalizeaza in maxim 48 de ore. In plus, la cerere, clientii pot beneficia de urmatoarele servicii pentru care nu se percep comisioane suplimentare:

  • realizarea schitelor cadastrale in regim de urgenta
  • consultanta la intocmirea documentatiei necesare in vederea obtinerii unui credit ipotecar
  • contractare lucrari de amenajare interioara
  • la cererea clientilor firmei, administrarea imobilului cumparat prin intermediul agentiei.